Bridgespel + “Faq”

Interessante weetjes opgemaakt door Herman


Onze club is geregistreerd voor het gebruik van de bridgemate app.

OPGELET : bij het aanmaken van een account is het niet je vbl lidnummer, maar je nr. bij bcbierbeek. Dit staat naast je naam op de pagina “leden” van deze website.

Bridgemate app

Al uw persoonlijke scores en uitslagen op uw smartphone De Bridgemate® App is uw persoonlijke gids op uw smartphone tijdens het bridgen. Met de Bridgemate app heeft u altijd uw meest actuele en gepersonaliseerde gidsbriefje bij de hand, kunt u uw eigen spelresultaten terugzien, eventuele tussenstanden en eindbestanden bekijken, maar ook kunt u zien wat andere spelers op de spellen hebben gedaan, eventuele spelverdelingen opvragen en zelfs uw eigen spel nog eens naspelen om te zien wat nu de beste speelwijze geweest zou zijn. Naarmate de zitting vordert worden de percentages telkens up-to-date bijgewerkt en eventuele tussenstanden worden geactualiseerd. Zodra de zitting is

afgelopen heeft u meteen de eindstand op uw mobiele telefoon en kunt u alle spellen nog eens op uw gemak terugkijken.

Informatie voor spelers (app downloaden en installeren)

Installeren van de Bridgemate app en ingebruikname neemt slechts enkele minuten in beslag. Vereist is dat de club het gebruik van de Bridgemate app heeft geactiveerd en de zittinggegevens en scores uploadt naar de Bridgemate app. Vraagt u dit na bij uw vereniging alvorens u de Bridgemate app installeert.

Voor spelers is een korte Bridgemate app – Handleiding voor spelers opgesteld. In deze handleiding leest u hoe u de app kunt installeren, een account aan te maken en u aan te melden bij uw club als Bridgemate app gebruiker. Mocht het gebruik van de Bridgemate app niet geheel duidelijk zijn, neemt u dan deze handleiding ter hand.

De Bridgemate app is beschikbaar als gratis download in de Apple App store en Google Play store. Zoek op “bridgemate” om de app te vinden.

Het gebruik is de eerste zes maanden gratis, daarna 3,99 euro per jaar. Betaling hiervan verloopt als in-app aankoop via uw account bij de app store.

De mogelijkheden van de Bridgemate app

spel van het jaar. 7 schoppen gespeeld door Zuid. Ingebracht door Marijke Verbauwen